Papírové misky na šperky

Ze starých novin lze snadno vytvořit lehounké misky, které můžete využít jako praktickou dekoraci. Jak si je na závěr vyzdobíte, je čistě na vaší fantazii.

Celý článek

Vyrobte si přírodní vonnou svíčku

Při výběru vonných svíček byste měli být opatrní. Levné parafínové svíčky s umělými parfémy a barvivy mohou být zdraví nebezpečné. Vytvořte si s námi bezpečnou vonnou svíčku z čistě přírodních ingrediencí.

Celý článek

Kondicionéry vs. masky na vlasy – jaký je mezi nimi rozdíl a jak je používat?

Máte pocit, že máte po kondicionéru mastné vlasy? Myslíte si, že masku na vlasy nepotřebujete? Nebo používáte místo kondicionéru masku? Čtěte dál! Vysvětlíme, k čemu tyto produkty slouží a naučíme vás je používat!
Celý článek

Skládané valentýnské srdíčko

Můžete s ním ozdobit valentýnské přání, krabičku s dárkem nebo ho využít pro vytvoření zápichu. Podívejte se, jak snadno a jednoduše vytvoříte trojrozměrné srdíčko.

Celý článek
aktuální články
Čemeřice kvetou i v zimě

Čemeřice kvetou i v zimě

Chcete-li obdivovat rozkvetlou zahradu i v zimě, vysaďte na záhony čemeřice. Stačí, když se teploty dostanou nad nulu – poupata se rozvinou i na sněhu. Pokud se mráz vrátí, jednoduše se zavřou, aby s lepším počasím zase vykvetla.

Celý článek
Sukulent jako dárek

Sukulent jako dárek

Živá květina je vždy milou pozorností a nemusí se jednat jen o květy řezané. Zasaďte sukulent do pěkného obalu, například do hrnečku, a získáte tak originální dárek. Třeba na Valentýna.

Celý článek
Mlsejte s láskou

Mlsejte s láskou

Nechte lásku projít žaludkem – připravte svým blízkým dobroty, které je potěší u srdce. Vsaďte na osvědčené recepty – co třeba tiramisu, dortíčky nebo rovnou zamilovaný dort?

Celý článek
Dobroty, které v zimě zahřejí

Dobroty, které v zimě zahřejí

Oslaďte si nevlídné zimní dny sladkým moučníkem. Díky mrkvi je vláčný, koření mu dodá nádhernou vůni a ořechy lahodnou chuť. Když jej ještě vyšperkujete nadýchaným krémem a přelijete slaným karamelem, vytvoříte z něj naprosto božskou záležitost. A co k tomu? Rozhodně horkou čokoládu!

Celý článek