Zahřejte se horkým ciderem

Na čem si pochutnat během podzimních dní, kdy už bývá chladno a nevlídno? Zahřejte se horkým ciderem.

  • 2 jablečné cidery
  • 2 pomeranče
  • 1 jablko
  • skořice
  • badyán
  • brusinky
  • cukr nebo med podle chuti

Jablečný cider nalijte do hrnce, přilijte šťávu z jednoho pomeranče, vložte koření a zahřejte k bodu varu. Přidejte cukr nebo med podle chuti a důkladně rozmíchejte, dokud se nerozpustí. Do sklenic vložte poloviny plátků pomeranče a jablka a několik brusinek. Zalijte horkým ciderem a můžete podávat.


Další články

Zimní menu pro zahřátí

Zimní menu pro zahřátí

Nejen tlustý svetr a ponožky, ale i něco dobrého do žaludku nás může v zimě příjemně rozehřát. Když navíc zvolíte pokrm s těmi správnými druhy koření, budete se cítit jako u kamen.

Celý článek