Pohrajte si s vánoční hvězdou

Není snadné tuto tradiční vánoční květinu naaranžovat pokaždé jinak. Ale postavit ji jen tak na stůl v květináči z obchodu není to pravé. Přinášíme vám pár nápadů a vy si vyberte ten, který nejlépe zapadne do vašeho interiéru.

Vánoční hvězdu naaranžujte do skleněné vázy, zkombinujte s cesmínou, suchými větvičkami a dekoračními jablíčky. Aranžmá mohou doplnit hvězdičky a ozdobný provázek.

 


Slepte pět plastových obalů na CD tak, aby jeden tvořil dno a ostatní stěny. Do dvou protilehlých obalů vložte papír s vánočními motivy, zbylé můžete naplnit jehličím z borovice.

 


Vůně jehličí patří k Vánocům stejně jako poinsettie. Zkuste ozdobit květináč větvičkami túje, připevněte je gumičkou a omotejte červenou vlnou.

 


Kombinace zlaté a krémové barvy působí opravdu slavnostně. Poinsettie je doplněna chomáčky pozlacené trávy a zlatými vánočními ozdobami.

 


Kolem květináče nasypte asi do dvou třetin zlatá zrníčka, horní část obložte vánočními ozdobami. Snadné a efektní.

 


Kožešinu svažte do tvaru taštičky a vložte do ní vánoční hvězdu i s květináčem. Dekoraci dolaďte stužkami, srdíčky či ozdobami.

 


Fantazii se meze nekladou, využít můžete korálky, křišťálové přívěsky i peříčka.

 


Text: red; foto: STARS FOR EUROPE

Další články

Je vaše zahrada bezpečná pro psy?

Je vaše zahrada bezpečná pro psy?

Zahrada je pro každého psa skvělým prostorem, kde se může proběhnout a provádět další zábavné aktivity. Jste si ale jistí, že je vaše zahrada pro něj bezpečná? Přečtěte si, na co dát pozor.

Celý článek

Domek z chalupy po prababičce

Domek z chalupy po prababičce

Milan se rozhodl pro rekonstrukci chalupy po prababičce svépomocí. Ač její větší i menší opravy trvaly řadu let, nikdy svého rozhodnutí nelitoval. Vždy při něm stála jeho Iveta a zkušenosti z opravy domku se zúročily.

Celý článek