Dýňové sušenky pro pejsky

Pro svého pejska můžete upéct psí cukroví.

Budete potřebovat:

  • 2 vejce
  • 1/2 šálku na drobno nakrájené a povařené dýně
  • 1/2 lžičky soli
  • 2 lžíce sušeného mléka
  • 1 lžička vinného kamene (kypřícího prášku bez fosfátů)
  • 2 1/2 šálku celozrnné pšeničné mouky
  • voda dle potřeby

Smíchejte dýni a vejce, přidejte sůl, sušené mléko, kypřicí prášek a postupně mouku. Vodu přidejte podle potřeby, aby vzniklo pevné nelepivé těsto. Vyválejte placku silnou asi 1 cm. Vykrájejte libovolné tvary – pejsky určitě potěší tvar kosti. Pečte v troubě předehřáté na 180 oC 20 minut z jedné strany a 20 minut z druhé.


Další články

Je vaše zahrada bezpečná pro psy?

Je vaše zahrada bezpečná pro psy?

Zahrada je pro každého psa skvělým prostorem, kde se může proběhnout a provádět další zábavné aktivity. Jste si ale jistí, že je vaše zahrada pro něj bezpečná? Přečtěte si, na co dát pozor.

Celý článek

Základy výživy plazů: Co musíte vědět o krmivu pro plazy? Není to s ním tak jednoduché

Základy výživy plazů: Co musíte vědět o krmivu pro plazy? Není to s ním tak jednoduché

Jak co nejlépe krmit vašeho plaza? Před zodpovězením této otázky se musíme vrátit o krok zpět, a to do učebnice biologie. Plazi, kam spadají hadi, chameleoni, želvy, agamy, ještěrky a další tvorové, které rádi chováme doma jako mazlíčky, se dělí na býložravce, hmyzožravce, masožravce a všežravce. Poměrně široké rozpětí, že ano? V této chvíli vám to má poskytnout informaci o tom, že při výběru krmiva pro vašeho mazlíčka si budete muset být jistí, do které z těchto kategorií spadá. Více si přečtete v článku. Celý článek

Domek z chalupy po prababičce

Domek z chalupy po prababičce

Milan se rozhodl pro rekonstrukci chalupy po prababičce svépomocí. Ač její větší i menší opravy trvaly řadu let, nikdy svého rozhodnutí nelitoval. Vždy při něm stála jeho Iveta a zkušenosti z opravy domku se zúročily.

Celý článek