Jak vyzrát na malý balkón?

Boj s prostorem si žádá šikovná a mnohdy netradiční řešení. Využijte skládací stolky a židle, „poloviční“ slunečník a víceúčelové doplňky, které snadno uložíte, aniž by zabraly místo.


Lehká skladná sestava

Sestavu Saltholmen tvoří stůl a čtyři lakované skládací židličky se čtyřmi látkovými sedáky. Kovový nábytek je lehký a dobře odolává povětrnosti. Dá se snadno přenést, kam potřebujete, i jednoduše složit, aby zbytečně nezabíral místo. Rozměry stolu 115 x 74 x 71 cm.
Cena: 4 902 Kč / set; www.ikea.com

 


Stoleček k zavěšení

Mimořádně prostorově úsporné řešení představuje závěsný stoleček s kovovou konstrukcí a výpletem odolným proti UV záření i nepříznivým vlivům počasí. Hodí se pro šířku zábradlí od 15 do 175 mm, má velikost 70 x 50 cm a po každém použití ho můžete sklopit na plocho. Cena: 1 290 Kč; www.tchibo.cz

 

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 85

Využijte i stěnu

Dřevěný panel Äpplarö se sklopným stolkem účelně využívá místo. Navíc může posloužit k zavěšení květináčů nebo dekorativního osvětlení, ale také jako zástěna, která oddělí váš balkon od sousedního. Do omezeného prostoru se hodí i poloviční slunečník Flisö.
Cena panelu: 2 580 Kč, cena slunečníku:1 099 Kč; www.ikea.com

 


Na malý stůl

Praktický kovový nosič v měděné barvě vám usnadní servírování na balkóně nebo na terase. Snadno pojme piknikové talíře, příbory, ubrousky nebo případně lahve s osvěžující limonádou.
Cena 499 Kč; www.westwing.cz

 

 


Text: Dita Fingerlandová; foto: archiv firem

Další články

Je vaše zahrada bezpečná pro psy?

Je vaše zahrada bezpečná pro psy?

Zahrada je pro každého psa skvělým prostorem, kde se může proběhnout a provádět další zábavné aktivity. Jste si ale jistí, že je vaše zahrada pro něj bezpečná? Přečtěte si, na co dát pozor.

Celý článek

Pestré kouzlo jara

Pestré kouzlo jara

Svěží jarní květy vnesou barvy, vůně a optimismus snad do každého interiéru. Obzvlášť, když si z nich vytvoříte vlastní osobitou dekoraci. Inspirujte se našimi tipy.

Celý článek