5 důvodů, proč si pořídit novou Rozmarýnu

Dubnová Rozmarýna je ode dneška na stáncích. Už jste si ulovili své vydání a stihli se začíst? Tady je malá ochutnávka:

Přivítejte jaro s Rozmarýnou!  V novém vydání najdete inspiraci, jak si zkrášlit jaro květinami. Připravili jsme pro vás tipy pro kreativní a šetrné pěstování doma, na terase i na zahradě, včetně návodů na výrobu upcyklovaných květináčů.  Nezapomněli jsme ani na blížící se Den matek a přichystali jsem pro vás návody na výrobu milých přáníček.  Máte doma miminko, nebo se těšíte na jeho příchod? Vyrobte mu hračky podle našeho návodu.  A to není zdaleka všechno, v dubnové Rozmarýně najdete spoustu dalšího zajímavého čtení a rozmanitých nápadů pro spokojený život.

Náš časopis si můžete zakoupit na www.casopisyknihy.cz nebo v elektronické podobě na www.digiport.cz.

 


Další články

Zvířátka z papírových ruliček

Zvířátka z papírových ruliček

Ruličky od toaletního papíru patří k věcem, které má doma každý. Můžete je jednoduše vyhodit do tříděného odpadu, ale mnohem zábavnější bude přetvořit je do podoby roztomilých zvířat.

Celý článek

Barevný ptáček z plsti

Barevný ptáček z plsti

Plsť je příjemný materiál pro ruční tvoření. Netřepí se, snadno se prošívá a k dostání je v rozmanitých barvách. Vytvořte si z ní s dětmi třeba milou jarní dekoraci v podobě ptáčka.

Celý článek

Srdce s květinovým obrázkem

Srdce s květinovým obrázkem

Můžete je věnovat jako milou pozornost, například ke dni matek. Jejich výroba je velice jednoduchá a zvládnou ji i děti. Využijete při tom ubrouskovou techniku neboli decoupage.

Celý článek

Originální přání nejen ke Dni matek

Originální přání nejen ke Dni matek

Příležitostí, při kterých můžete projevit své city blízkým lidem, není nikdy dost. Nezapomeňte proto na Den matek a připomeňte své mamince, jak ji máte rádi. Třeba vlastnoručně vyrobeným přáníčkem.

Celý článek