Foto: Shutterstock

Nápady pro tvořivý advent

Těšíte se na svátky klidu a rodinné pospolitosti? Vyzdobte si svou domácnost už teď. Zpříjemněte si předvánoční čas vlastnoruční výrobou svátečních dekorací.

Adventní věšák

Zkraťte si čekání na Vánoce adventním kalendářem, tvořeným čtyřmi balíčky – na každý týden jedno velké překvapení. Vytvoříte ho snadno, stačí zavěsit balíčky na věšák a doplnit je pěkným věnečkem.

 

Foto: Shutterstock

Výzdoba v plecháčku

Pěkný plechový hrneček můžete také využít pro vánoční aranžmá ve venkovském stylu. Vložte do něj jehličnaté větvičky a snítky s červenými bobulemi a doplňte ho třeba červenobílou károvanou mašličkou.

 

Foto: Shutterstock

Zimní barvy

Adventní dekorace nemusí mít jen tradiční vánoční barvy, tedy zelenou, červenou a zlatou. Zkuste si je vytvořit třeba v chladivých tónech šatu Paní Zimy a vneste tak do interiéru eleganci a zimní kouzlo. Krásná je například ledově modrá, stříbrná, bílá či přírodní béžová barva v kombinaci se světlejší zelenou.

Další nápady najdete v aktuálním vydání tištěné Rozmarýny. Náš časopis si můžete zakoupit na www.casopisyknihy.cz nebo v elektronické podobě na www.digiport.cz.


Další články

Nápady na DIY úložná řešení

Nápady na DIY úložná řešení

V každé domácnosti se potýkáme s výzvou, jak efektivně uskladnit naše věci. Máme pro vás inspiraci, jak vytvořit úložná řešení, která nejen udrží vaši domácnost v pořádku, ale navíc je pořídíte levně a chytře.

Celý článek

Sukulent jako dárek

Sukulent jako dárek

Živá květina je vždy milou pozorností a nemusí se jednat jen o květy řezané. Zasaďte sukulent do pěkného obalu, například do hrnečku, a získáte tak originální dárek. Třeba na Valentýna.

Celý článek