Přivítejte jaro s novou Rozmarýnou!

Už se těšíte na jaro a Velikonoce? Pak si nezapomeňte pořídit březnové vydání časopisu Rozmarýna! Zajímavých témat je v něm víc než dost. Tady je malá ochutnávka:

V novém vydání najdete nejen spoustu rad, nápadů a tipů, ale i podrobných návodů na výrobu jarních a velikonočních dekorací a doplňků pro zkrášlení vašeho domova. V seriálu Šetříme kreativně jsme se tentokrát zaměřili na vlastní výrobu a recepty na levné a k přírodě šetrné čisticí prostředky. A to rozhodně není vše! V březnovém vydání najdete i tradiční návštěvu na chalupě, pohled do knihařské dílny, recepty na tradiční velikonoční dobroty, tipy pro jarní pěstování a další rozmanité nápady pro spokojený život.

Náš časopis si můžete zakoupit na www.casopisyknihy.cz nebo v elektronické podobě na www.digiport.cz.

 


Text: Mirka Koníčková

Další články

3 recepty na skvělé letní osvěžení

3 recepty na skvělé letní osvěžení

Horké počasí si přímo žádá zvýšený pitný režim a pořádné osvěžení. Vyzkoušejte třeba domácí limoncello nebo levandulovou limonádu! Nebo je libo něco ostřejšího? A co třeba vodka s levandulí?

Celý článek

Růžový věneček pro nevěstu

Růžový věneček pro nevěstu

Jednoduchý, ale efektní věneček můžete snadno vytvořit z organtýnu a široké stuhy. My jsme ho navíc ozdobili originálním korálkovým řetízkem uháčkovaným z jemného drátku.

Celý článek

Balzám na rty s olejem z levandulí

Balzám na rty s olejem z levandulí

Tento balzám z přírodních surovin je skvělý na hydrataci a ochranu rtů. Navíc je obohacen o esenciální levandulový olej, který má uklidňující a hojivé účinky. Vyrobte si ho spolu s námi.

Celý článek

Květinová výzdoba snadno a rychle

Květinová výzdoba snadno a rychle

Svatební hostina si žádá speciální výzdobu. Nejkrásnější je taková, kterou vytvoříte z živých květin, ideálně v bílé a růžové barvě. Její výroba nemusí zabrat moc času, podívejte se, jak na to.

Celý článek